Wetenschap En de boerderij

Nederland is een van de grootste landbouwexporteurs ter wereld. Om onze enorme voedselproductie te verduurzamen, heeft de voedselsector baat bij de wetenschappelijke kennis van instituten – zoals de WUR. De kracht van de samenwerking tussen de wetenschap en boeren zie je bijvoorbeeld terug in kringlooplandbouw. Kijk, hoe zij mogelijkheden verkennen en stappen nemen in de richting van een toekomstbestendige landbouw.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − een =

Hoe een klein land groot kan zijn

Voedselproductie, dat is waar ons kleine land groot in is. Toch zullen we nog veel grootser moeten denken voor een duurzame toekomst. 

Wij vertellen over de zoektocht van de sector. Eerlijke verhalen over kleine en grote stappen, en over misstappen. We kijken buiten de grens, in ons land, en bij ons thuis.

Ook interessant
Geluk: ‘Ruim voldoende is een aanmoediging om nog harder te werken’