Over ons

Nederland Voedselland (NLVL) is een platform op het gebied van de verduurzaming van het Nederlandse voedselsysteem. Wij publiceren journalistieke verhalen over duurzame ontwikkelingen, innovaties, inspirerende mensen, verrassende visies en opinies. Dit doen we in samenwerking met organisaties in en naast de keten, om zo verslag te kunnen doen rechtstreeks vanuit de machinekamer van het voedselsysteem.

Nederland Voedselland staat voor vooruitgang. Belangrijk uitgangspunt is dat er ruimte is voor verschillende inzichten. Gesprek over de thema‚Äôs die we behandelen juichen we toe. Het doel: nieuwe inzichten voor verbetering. Iedereen kan bijdragen, mits onderbouwd en constructief. De redactie van Nederland Voedselland is te bereiken op: redactie@nederlandvoedselland.nl. Hou je dan wel aan onze huisregels

De redactie

Nederland Voedselland is eigendom van communicatiebureau Het Portaal, dit bureau voert de redactie over het platform. De redactie zoekt bij het ontwikkelen van content naar een balans tussen gesprekspartners uit verschillende hoeken van de keten. Nederland Voedselland biedt een podium voor alle relevante perspectieven: consumenten, burgers, maatschappelijke organisaties, wetenschappers, beleidsbepalers, agrarische sector, voedselproducenten en bedrijven.