Andere eiwitten
  • Series
    Het moet duurzamer Hightech voedsel Verantwoord ondernemen Andere eiwitten Vraagstukken De komst van Nutri-Score Het kan eerlijker De boekenrubriek van Nederland Voedselland Wat krijgt de boer voor...? De hetze tegen E-nummers Wat als we eigenlijk niet zonder plastic kunnen? Van eigen bodem Als het in een pot zit... Achter de schermen... Lessen in koolhydraten Verrassende groente De gezichten achter jouw voedsel de houdbaarheidsdatum De rol van de politiek (W)etenschap Zonder angst voor allergenen Zo transparant mogelijk Voedselveiligheid Maar mag het ook...? De ongemakkelijke waarheid van voedselverspilling Hoe zit het verpakt? Suiker en zoetstoffen Productinformatie Nationaal Preventieakkoord Dierenwelzijn Afvalreductie Een gezonde levensstijl Alles over brood Voedselmakers in spe Feestdagen
    Het moet duurzamer
    Hightech voedsel
    Verantwoord ondernemen
    Andere eiwitten
    Vraagstukken
    De komst van Nutri-Score
    Het kan eerlijker
    De boekenrubriek van Nederland Voedselland
    Wat krijgt de boer voor...?
    De hetze tegen E-nummers
    Wat als we eigenlijk niet zonder plastic kunnen?
    Van eigen bodem
    Als het in een pot zit...
    Achter de schermen...
    Lessen in koolhydraten
    Verrassende groente
    De gezichten achter jouw voedsel
    de houdbaarheidsdatum
    De rol van de politiek
    (W)etenschap
    Zonder angst voor allergenen
    Zo transparant mogelijk
    Voedselveiligheid
    Maar mag het ook...?
    De ongemakkelijke waarheid van voedselverspilling
    Hoe zit het verpakt?
    Suiker en zoetstoffen
    Productinformatie
    Nationaal Preventieakkoord
    Dierenwelzijn
    Afvalreductie
    Een gezonde levensstijl
    Alles over brood
    Voedselmakers in spe
    Feestdagen
  • Over ons
  • Partners
  • Contact
Andere eiwitten

Andere eiwitten

Steeds meer mensen prefereren plantaardig boven dierlijk voedsel. Minder vlees, meer vleesvervangers. Minder melk, meer sojadrink. Maar waar halen we al die plantaardige eiwitten vandaan?

3 november 2020 Artikel

De zetmeelindustrie: plantaardige eiwitproducent in opkomst

Redactie Nederland Voedselland
29 mei 2020 Artikel

De comeback van de vergeten veldboon

Anniek Schelling Redacteur - Nederland Voedselland
2 maart 2020 Vraagstuk

Eten Nederlanders nu meer of minder vlees?

Lees het perspectief van:

Nadia Menkveld
Nadia Menkveld Sector-econoom Food en Agrarisch bij ABN AMRO
22 4
Jan-Willem Grievink
Jan-Willem Grievink Foodtrendwatcher bij FoodService Institute
22 5

En andere..

Naar het vraagstuk
8 november 2019 Artikel

De beste zeewierketen van de wereld

Ferry Piekart redactie - Nederland Voedselland
29 oktober 2019 Artikel

Wat kan er niet met een suikerbiet?

Ferry Piekart redactie - Nederland Voedselland

Gebruik cookies

Deze website gebruikt cookies. Zo kunnen we je ervaring eenvoudiger en beter maken. Wil je weten welke gegevens in de cookies staan, bekijk dan onze disclaimer. Klik op de knop om cookies te accepteren.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de voedingssector?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tweewekelijks boeiende reportages, interviews en artikelen in je inbox.

Disclaimer © 2021 Nederland Voedselland - een platform van Het Portaal